Krāsainu, iespaidiem bagātu vasaru!

Beautiful butterfly in a butterfly parkPasaule ir brīnišķīga savā daudzveidībā! Patiesi laimīgs ir tas, kas ir ļāvies šai  daudzveidībai, ko piedāvāja mūsu skola,  Rēzeknes sākumskola,  2017./2018.mācību gadā.  Mūsu darbībās un izpausmēs atdzīvojas it viss,  jo mūsu sirdis ir atvērtas brīnumam un labajam!

Mēs visi kopā veidojām stāstu – īstu,  intensīva darba, aizrautības, prieka,  apņēmības, piederošu, vienotu, skaistu un bagātu. Mums ir ar ko lepoties – tie esiet Jūs visi – skolēni, skolotāji, skolēnu vecāki, darbinieki, mūsu veikums un panākumi! Esam plānojuši,  iesaistījušies, līdzdarbojušies, iedvesmojuši ar sirdi sevi un līdzcilvēkus! Kopā piedzīvojām bagātu, sasniegumiem piepildītu mācību gadu! Lepojos!

Skolēnu degsme nav iespējama bez vecāku, pedagogu  un skolas darbinieku ieguldītā darba un nesavtīgās atdeves, līdzdalības, sirds siltuma, sadarbības un atbalsta. Paldies par iesaistīšanos un mūsu kopīgo iniciatīvu atbalstīšanu! Paldies Jums ikvienam par SKOLAS KAROGU, kas ir  mūsu skolas gods!

Skaistais dara mūs labākus. Centīsimies arī turpmāk visu darīt ar sirdi, lai ikviena doma, iecere un  darbs  pārvērstos brīnumā.

Lai zinību spārni iemāca lidot daudzo iespēju pasaulē!
Krāsainu, iespaidiem bagātu vasaru!

Rēzeknes sākumskolas direktore
Ilona Stramkale